KRUNO

Viziunea ta, creatia noastra

KRUNO
Infiintata in 2005

Fabrica de mobila KRUNO

 Inseamna in primul rand design inovator, utiliaje de ultima generatie, personal calificat si materiale de calitate.

Mobilierul pe comanda reprezinta o solutie atunci cand se doreste imbinarea eficientei spatiului cu expresivitatea si eleganta, avand posibilitatea de customizare chiar si a celor mai mici detalii.

Principalul nostru obiectiv este impreunarea esteticii cu functionalul , folosind materiale si finisaje de cea mai buna calitate pe care echipa noastra de designeri si proiectanti le materializeaza in piese de mobilier personalizate ce ofera caracter si expresivitate clientilor nostri.

Experienta de peste 15 ani in realizarea produselor de mobilier ne permite sa fim flexibili in realizarea de mobilier la comanda, oferind consultanta clientilor pentru amenajarea si decorarea spatiilor de care dispun. KRUNO comercializeaza o gama larga de mobilier: mobila pentru dormitor, mobila de bucatarie, mobila living, mobila copii, mobila birou si hol cat si pentru spatii comerciale si horeca . Acestea sunt realizate din MDF, HPL sau PAL de cea mai buna calitate, in stil clasic, contemporan si modern intr-o gama larga de culori, putand fi customizate in cele mai mici detalii.

Brasov, str. Zaharia Stancu nr.9