CÂTEVA AMENAJĂRI ALE CLIENȚILOR NOȘTRI​

Portofoliu

Din activitatea noastra de peste 15 ani

Living

Living

Un living trebuie să fie un mediu primitor pentru invitați cât și un mediu relaxat pentru membrii familiei. Pentru a echilibra balanță acestui rol dual, spațiul are nevoie de suficiente locuri, suprafețe pentru băuturi și obiecte artistice care să adauge personalitate amenajării dumneavoastră.

Bucătărie

Bucătărie

Bucătăriile moderne integrează designul contemporan cu funcționalitatea, având un stil aparte. Designul este reprezentat de un stil minimalist cu linii simple cu multe spații deschise, combinând texturile organice cu cele industriale.

Dormitor

Dormitor

Dormitorul este un refugiu personal unde mergem să ne relaxăm și să ne reîncărcăm. Deși nu este întotdeauna pus pe primul loc că și design, acesta poate aduce o satisfacție deosebită atunci când este amenajat corespunzător. Dormitorul perfect depinde de gusturile fiecăruia însă toate promovează ideea de odihnă și comfort. 

Spatii comerciale

Spații comerciale

Mobilierul pentru spații comerciale este o disciplină creativă care combină diferite elemente de expertiză integrând designul industrial, designul grafic, ergonomictitatea și advertisingul.