Externalizeaza cu noi!

Servicii Business to Business

FREZARE FRONTURI USI MOBILIER CNC

Orice proiect indraznet necesita anumite frezari, fie pentru imbinarea reperelor, fie pentru diverse accesorii sau pentru forma, de aceea punem la dispozitie clientilor nostri efectuarea de operatii de canelare si faltuire.

VOPSIRE FRONTURI DIN MDF MAT SAU LUCIOS, DIVERSE CULORI, PE UTILAJE DE ULTIMA GENERATIE

Oferim o paleta larga de culori, peste 3500 de culori din paletarul RAL si NCS, acoperind orice exigenta. Fronturile noastre sunt vopsite cu utilaje de ultima generatie, utilaje produse de grupul Cefla.

FRONTURI DIN MDF PROFILAT DIVERSE MODELE: OLIMP, FRAME, FRAME 45, JAZZ

Diversitatea si forma de exprimare in designul de mobilier poate fi completata de fronturile din MDF profilate si vopsite, ce se incadreaza foarte bine oricarei incaperi, de la mobilierul din baie, pana la mobilierul de bucatarie sau living. De aceea suntem aproape de clientii nostri cu cele mai indraznete modelele frezate.

DEBITARE PLACI CU FORME ORGANICE (FORME ROTUNDE, HEXAGONALE, CURBE, ETC.)

Masinile cu comanda numerica, ofera o prelucrare la un nivel de precizie si calitate foarte ridicat, de aceea clientii cu proiecte indraznete pot apela la noi pentru acest serviciu, trimitand forma dorita in format DWG sau tip CAD.

DEBITARE PLACI SUB DIVERSE UNGHIURI 0-45° SI GROSIMI VARIABILE: 0-40MM (PESTE 40MM SE DISCUTA PE BAZA PROIECTULUI)

Debitatul pieselor in unghi, reprezinta unul din punctele forte ale unui tamplar desavarsit. Punem la dispozitie clientilor acest serviciu pentru orice tip de panou pe baza de lemn pana la placi din lemn masiv sau placi compacte

APLICARE CANT PLACI DREPTE - GROSIMI CANT: 0.4-2MM

Calitatea si designul pieselor de mobilier este dat si de aplicarea cantului. Căntuirea se realizează cu adeziv termofuzibil de înaltă calitate pe bază de polimeri de etilen-acetat de vinil (EVA), rezistent la apă și la temperaturi ridicate. Sunt aplicate canturi cu grosimi variabile, iar piesele la finalul procesului tehnologic, trec prin grupurile de finisare si rotunjire a muchiilor, instalate pe masina de aplicant cant.